Arbëri

ORCA për “PISA 2022”: Katastrofë arsimore

Foto: Arkiv
 

Pas publikimit të rezultateve të testit “PISA 2022” ka reaguar Organizata për Rritjen e Cilësisë në Arsim (ORCA).

Sipas kësaj organizate këto rezultate tregojnë për “katastrofë arsimore në Kosovë” dhe se analfabetizmi në rritje.