Arbëri

Vëllai i Liridonës: Dyshojmë se e vranë për të përfituar para nga sigurimi jetësor

FOTO: (Në të majtë) Liridona Murseli dhe (në të djathtë) bashkëshorti i saj, Naim Murseli
 

Familjarë të Liridona Ademajt nuk kanë dyshuar në asnjë moment që dhëndëri i tyre mund të ishte i lidhur me vrasjen e 30-vjeçares. Në një deklaratë për KOHËN, vëllai i saj, Leonardi, tregoi për dyshimet që lidhen me vrasjen. Tha se mund të jetë bërë shkaku i përfitimit nga sigurimi jetësor që Liridona ka në Suedi, e përfitues i të cilit pas vdekjes do të ishte bashkëshorti

Familjarë të Liridona Ademajt, 30-vjeçares së vrarë katër ditë më parë, nuk kanë qenë në dijeni asnjëherë që ajo dhe bashkëshorti, Naim Murseli, kishin çfarëdo problemi mes tyre.

Liridona pati 13 vjet martesë me Murselin, i dyshuar se pagoi vrasjen e gruas së tij e me pas e inskenoi si grabitje.