Arbëri

Zjarrfikësit protestojnë nesër para Qeverisë

 

Zjarrfikësit e Kosovës të enjten do të mbajnë protestë para objektit të Qeverisë së Kosovës për shkak të mospërmbushjes së kërkesave të tyre.

Përmes një reagimi, Sindikata thotë se zjarrfikësit janë në një situatë shumë të rëndë sa i përket organizimit, financimit dhe menaxhimit të shërbimit të zjarrfikjes dhe se kjo gjendje ka shkaktuar indinjatë.