Arbëri

LDK-ja e AAK-ja kundërshtojnë mbajtjen e seancës së re sot

Foto: Driton Paqarada / KOHA
 

Shefi i Grupit Parlamentar të LDK-së, Arben Gashi ka kërkuar sqarim për seancën e orës 14:00.

Në seancën e re që ka nisur nga ora 14 në shqyrtim janë Projektligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Skemat pensionale të financuara nga shteti, dhe Projektligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për zyrtarët publikë.