Arbëri

Shmangen tensionet në Zubin-Potok, protestuesit iu afruan barrikadave

 

Protesta në Zubin-Potok ka pasur një moment tensionimi pasi protestuesit janë afruar deri te barrikadat dhe i kanë shtyrë, me ç’rast ka reaguar edhe Policia duke i larguar.

Gazetari i Kohës, Ardit Kika ka thënë se aktualisht situata është e qetë dhe nuk ka tensione.