Arbëri

Kurti kërkon zbatim pa vonesa të Marrëveshjes së Ohrit në takim me Dendiasin

 

Kryeministri i Kosovës, ka kërkuar zbatim të plotë, pa vonesa dhe pa kushtëzime të Marrëveshjes së Ohrit, të arritur më 18 mars me Serbinë, në takim me ministrin e Punëve të Jashtme të Greqisë, Nikos Dendias, të shtunën.

Kurti u takua me Dendiasin në ditën e dytë të Forumit Ekonomik në Delphi të Greqisë.