Arbëri

Protesta e punëtorëve të “Kosova Thëngjillit”, u arrestua një protestues

Foto: KSP
 

Punëtorët e shoqërisë aksione “Kosova Thëngjilli” , protestuan të mërkurën para objektit të Qeverisë, me kërkesën që të rikthehen në punë dhe t’iu kompensohen pagat për 9 muaj. Në protestë u arrestua një person, shkroi KSP-ja, e arsyet ende nuk dihen.

Protestuesi Enver Sadiku deklaroi se i arrestuarit ka punuar pa pagë për 8 muaj dhe vetëm kërkonte ndihmë nga kryeministri Albin Kurti.