Arbëri

Konfirmohet plagjiatura e Dugollit dhe e Kastratit

 

Organizata për Rritjen e Cilësisë në Arsim (ORCA), ka njoftuar se Senati i Universitetit të Prishtinës e ka konfirmuar vendimin e Këshillit të Etikës, se profesorët Bujar Dugolli dhe Ardian Kastrati kanë kryer plagjiaturë.

Mosmentorimi i temave të masterit dhe të doktoratave për dy vjet si dënim ndaj Dugollit dhe Kastratit, sipas ORCA-s, "janë ndëshkime qesharake".