Arbëri

Hoti: Pagat të rriten për 10 për qind

Avdullah Hoti
 

Deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Avdullah Hoti, deklaroi se pagat në sektorin publik duhet të rriten për të paktën 10 për qind, ndërsa vlera e koeficientit duhet të jetë 137.5 euro.

Ai shkroi në Facebook të hënën se çfarëdo vlere e koeficientit më pak se 125 euro, nënkupton ulje të pagave në fuqi blerëse në mallra dhe shërbime.