Arbëri

PSD-ja u kërkon deputetëve që të ndryshojnë Ligjin për Specialen

Foto: Driton Paçarada - KOHA
 

Kryetari i Partisë Socialdemokrate (PSD), Dardan Molliqaj, të mërkurën ka dorëzuar në Kuvend kërkesa për të gjithë deputetët, që të iniciojnë ndryshimin e Ligjit për Dhomat e Specializuara të Kosovës.

Sipas tij me ndryshimet e propozuara nga PSD-ja, Gjykata Speciale do të kthehet në “gjykatë të drejtësisë”, pasi ai ka vlerësuar se aktualisht kjo Gjykatë është e padrejtë dhe se po jep vendime të padrejta e arbitrare.