Arbëri

“Aplikimi për pranim në BE”, Bislimi udhëton për në Bruksel

Besnik Bislimi ne Komision
 

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Besnik Bislimi, ka udhëtuar drejt Brukselit për takim me funksionarë të Parlamentit Evropian, Komisionit Evropian e Këshillit Evropian, ka konfirmuar Qeveria e Kosovës në një komunikatë për media të mërkurën.

Sipas njoftimit, vizita “do të shërbejë për informimin dhe koordinimin me partnerët tanë evropianë, në tre institucionet kryesore të BE-së, sa i përket aplikimit të Republikës së Kosovës për anëtarësim në Bashkimin Evropian”.