Arbëri

Shefi i EULEX-it i shqetësuar për incidentet në veri

 

Shefi i EULEX-it, Lars Gunnar-Wigemark është shprehur i shqetësuar pas incidenteve të djeshme në veri të vendit, për çka kërkuar që të ruhet qetësia.

Ai ka thënë se EULEX-i në Kosovë do të vazhdojë të monitorojë situatën në bashkërendim të ngushtë me Policinë dhe KFOR-in.