Arbëri

KQZ-ja cakton afatin për regjistrimin e votuesve jashtë Kosovës për zgjedhjet në Zveçan dhe Leposaviq

Foto: KOHA
 

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) ka njoftuar të martën se ka filluar periudha e aplikimit për regjistrim për votim jashtë Kosovës për zgjedhjet e parakohshme për Kuvendin Komunal të Zveçanit dhe Leposaviqit.

Sipas njoftimit, afati i aplikimit për këtë periudhë do të përfundojë më 9 dhjetor 2022.