Arbëri

“Biznesi” i studentëve me kartelat e konvikteve dhe mensës

 

Studentët të cilët janë banorë të konvikteve nëpërmjet rrjeteve sociale po i shesin ID kartelat e tyre për banim dhe mensë, raporton KosovaPress.

Janë mbi 2 mijë studentë të cilëve iu është refuzuar aplikacioni për t’u bërë banorë në konvikte, por disa nga ata që fituan atë të drejtë, po bëjnë pazare me ato kartela.