Arbëri

Operimet në Trepçë vihen në rrezik

 

Gjiganti metalurgjik, Trepça, në Kosovë rrezikon t’i ndërpresë punimet si pasojë e rritjes së çmimit të energjisë elektrike, paralajmërojnë udhëheqës të ndërmarrjes.

Kosova është prekur nga kjo krizë globale, që është shkaktuar fillimisht nga pandemia e koronavirusit dhe është përkeqësuar me nisjen e luftës ruse në Ukrainë.