Arbëri

Demolli-Nimani: Mostransparenca tregon arrogancën e Qeverisë Kurti

 

Mexhide Demolli-Nimani nga Lëvizja FOL ka akuzuar për mostransparencë dhe arrogancë Qeverinë Kurti, duke iu referuar vështirësive që ka hasur shoqëria civile, siç pretendon ajo, për të pasur qasje në dokumentet për monitorimin e Planit Strategjik Operacional të Qeverisë (PSO) për periudhën janar – qershor 2022.

Sipas saj, Qeveria ka shfrytëzuar të gjitha afatet ligjore deri në fund për ta shtyrë qasjen në dokumentet për monitorimin e PSO-së gjatë gjashtë muajve të parë të këtij viti. Ajo thekson se kjo nuk ka ndodhur në qeveritë e kaluara.