Arbëri

Ilir Meta i kthehet partisë, ia ndryshon emrin LSI-së

 

Ilir Meta ia ka ndryshuar emrin partisë, LSI, dhe e ka quajtur “Parti e Lirisë”. Në konventën e sotme të kësaj partie politike ish-presidenti u rikthye te partia që ai vetë e themeloi.

Në fjalën e tij ish-presidenti tha se tashmë ka vetëm një rrugë dhe është ajo e referendumit.