Arbëri

SHSKUK-ja kërkon nga MSH-ja të shtojë numrin e infermierëve

 

Drejtori i Shërbimit Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës, Valbon Krasniqi, ka thënë se të mërkurën do të bëjë kërkesë zyrtare në Ministrinë e Shëndetësisë për shtimin e kapaciteteve infermierore, si përgatitje për një valë potenciale të re të COVID-19.

Sipas tij, situata në vend aktualisht është e qetë dhe numri i të shtrirëve në spitale e klinikat e QKUK-së, si pasojë e COVID-19, sillet rreth 40.