Arbëri

Trepça ua ofron punëtorëve “pakon vullnetare dalëse”

Foto: Driton Paçarada / KOHA
 

Pensionim i parakohshëm me pagë 60 për qind deri në kohë pensionimi dhe marrëveshje vullnetare për ndërprerjen e kontratës me përfitime të përcaktuara u janë ofruar punëtorëve të ndërmarrjes Trepça, kanë bërë të ditur nga sindikatat e punëtorëve.

Ngjashëm sikur që ndodhi me punëtorë të “Telekomit” edhe Trepça ka ofruar dy pako dalëse si pjesë të reformave e ristrukturimeve të brendshme.