Arbëri

Patriarku Porfirije fton serbët “për paqe me vëllezërit shqiptarë”

 

Patriarku serb Porfirije në liturgjinë e mbajtur të martën në Graçanicë për Vidovdan, ftoi bashkëkombasit e tij “për paqe me vëllezërit shqiptarë”.

Kreu i Kishës Ortodokse Serbe, tha se bashkëjetesa me shqiptarët është e domosdoshme dhe se siç tha ai “nuk bën të dëgjohen të tjerët se si të krijohen raportet miqësore me shqiptarët.