Arbëri

Qytetarët nënshkruajnë peticionin pro tërheqjes së 30 % të Trustit, thonë se janë në krizë

Peticion per terheqje nga Trusti
Foto: Driton Paçarada\KOHA
 

Gjatë ditëve të vikendit ka filluar nënshkrimi i peticionit nga qytetarët për tërheqjen e 30 për qind të Trustit në qytete të ndryshme.

Gjatë ditës organizatorët qëndruan në sheshin e Prishtinës, ku thanë se deri më tani janë mbledhur qindra nënshkrime dhe se presin që shumë shpejt ky numër të arrijë në 10 mijë, për t’u dërguar pastaj në Kuvendin e Kosovës.