Arbëri

MASHTI i shpërndan paratë për maturantët pa filluar trajnimi i tyre

 

Vetëm 957 maturantë, nga 2 mijë sa ishte e paraparë që të subvencionohen, do të ndjekin kurset e IT-së.

Nga Ministria e Arsimit thonë se për të përfituar nga subvencionimi pati vetëm 967 aplikime, edhe pse thirrja është shpërndarë përmes DKA-ve, mediave dhe rrjeteve sociale.