Arbëri

Escobar: SHBA-ja mbështet plotësisht pavarësinë e Kosovës dhe integritetin territorial të saj

Foto: Driton Paçarada\KOHA
 

I dërguari special i SHBA-së për Ballkanin Perëndimor, Gabriel Escobar, ka përsëritur se SHBA-ja mbështet plotësisht pavarësinë e Kosovës dhe integritetin territorial të saj.

Escobar në konferencë për media ka thënë se SHBA-ja mbështet dialogun dhe integrimin e gjithë Ballkanit Perëndimor në BE.