Arbëri

Osmani thotë se për çnjohje të Kosovës, Serbia çonte vaksina ruse në vendet afrikane

 

Në një diskutim për post-pandeminë në Kanada, presidentja e vendit, Vjosa Osmani, ka deklaruar se Serbia e përdorte çështjen e vaksinave në shtetet afrikane për t’ia shkaktuar Kosovës disa çnjohje.

Osmani deklaroi në Forumin Ndërkombëtar të Sigurisë Halifax se Serbia merrte vaksinën Sputnik V të Rusisë, dhe ua dërgonte shteteve në Afrikë.