Arbëri

Supremja anulon vendimin e PZAP-së për Hanin e Elezit

 

Gjykata Supreme e Kosovës e ka anuluar vendimin e Panelit për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP) duke mos e çuar në rivotim Hanin e Elezit. 

PZAP kishte vendosur që në këtë komunë procesi të shkonte në rivotim, duke aprovuar ankesën e kryetarit Refki Suma.