Arbëri

38 pacientë me COVID-19 janë në gjendje të rëndë

Foto: KOHA
 

Nga raportimet e datës 26 shtator nga klinikat COVID-19, në QKUK dhe spitalet e përgjithshme, trajtim mjekësor nga COVID-19, po marrin 320 pacientë, prej tyre 240 me oksigjeno-terapi dhe 38 në gjendje të rënduar shëndetësore.

Klinika e Pediatrisë dhe Klinika e Gjinekologjisë, nuk kanë pacientë me Covid-19.