Arbëri

Miftaraj: BE-ja t’i bëjë presion Serbisë për hapjen e arkivave

 

(Ekonomia Online) - Bashkimi Evropian (BE) dhe partnerët e tjerë ndërkombëtarë, duhet të ushtrojnë presion ndaj Serbisë për hapjen e arkivave dhe dhënien e informacioneve për varrezat masive, tha për Ekonomia Online, Ehat Miftaraj nga Instituti i Kosovës për Drejtësi.

Miftaraj shtoi se vullneti për hapjen e arkivave nga ana e Serbisë nuk ekziston, e që të gjitha këto informacione ai thotë se shteti serbë po i shfrytëzon për negociata.