Arbëri

ARKEP-i e quan problem teknik shfaqjen e rrjetit serb në Deçan

Foto lustrim
 

Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti ka vizituar ARKEP-in për të marrë më shumë informacione rreth mesazheve që u ka dërguar operatori serb MTS të gjithë atyre që kalojnë përreth zonës së Manastirit të Deçanit.

Kryetari i bordit të ARKEP-it, Nazim Rahimi tha se ky është problem teknik ku konsumatorët e IPKO-s në atë pjesë janë kyçur në stacionet bazë MTS-së.