Arbëri

Rivaliteti me konferenca, VV-ja e PDK-ja i thërrasin në të njëjtën kohë e vend

 

Rivaliteti politik pushtet – opozitë ka “kaluar” edhe në konferenca.

Partia më e madhe në pushtet, Vetëvendosje dhe partia më e madhe opozitare, PDK, kanë paralajmëruar mbajtjen e konferencave në të njëjtën kohë dhe në të njëjtin vend.