Arbëri

Milionat e Qeverisë dhe të komunave nuk e zgjidhin problemin me qen endacakë

Foto: Driton Paçarada / KOHA

Milionat e shpenzuar nga Ekzekutivi dhe komunat nuk e kanë zgjidhur problemin e qenve endacakë, të cilët vazhdojnë të jenë të pranishëm në numër të madh nëpër të gjitha rajonet e Kosovës dhe shpesh edhe të rrezikshëm për qytetarët.

 

Milionat e shpenzuar nga Ekzekutivi dhe komunat nuk e kanë zgjidhur problemin e qenve endacakë, të cilët vazhdojnë të jenë të pranishëm në numër të madh nëpër të gjitha rajonet e Kosovës dhe shpesh edhe të rrezikshëm për qytetarët.

Projektet që parandalojnë shumimin e tyre, të realizuar nga Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë, si dhe nga komunat, janë përcjellë me vërejtje nga organizata për mbrojtjen e kafshëve.