Arbëri

Bordi i shkarkuar i RTK-së kërcënon me padi

Valon Ramadani - RTK
 

Bordi i deritashëm i RTK-së ka reaguar pas shkarkimit nga Kuvendi i Kosovës. Ai ka paralajmëruar padi ndaj Kuvendit.

Siç kanë thënë ata përmes një komunikate për media, veprimi i sotëm i shumicës parlamentare në Kuvendin e Kosovës për shkarkimin e Bordit të RTK-së është politik, antiligjor dhe paraqet ndërhyrje flagrante në punën e transmetuesit publik.