Arbëri

Bërnabiq: Osmani nuk pengoi miratimin e dokumenteve ku Kosova ishte me fusnotë

Vjosa Osmani - Samiti në Antalia
 

Kryeministrja e Serbisë, Ana Bërnabiq, ka thënë se presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, nuk ka votuar kundër dokumenteve – Deklaratës dhe Raportit Vjetor, si dhe Dokumentit Strategjik për Evropën Juglindore 2030.

Bërnabiq për Tanjug ka treguar se Osmani kishte shprehur rezervat e saj, por lejoi të miratoheshin dokumentet.