Arbëri

MASHT-i ndryshon datat e përfundimit të vitit shkollor

Foto lustrim
 

Ministria e Arsimit ka marrë vendim që të ndryshojë datat e përfundimit të vitit shkollor për këtë vit.

Sipas një vendimi të MASHT-it të nënshkruar sot nga ministrja Arbërie Nagavci, parashkollorët, klasat e para dhe të teta do të përfundojnë mësimin më 2 korrik.