Arbëri

Themelohet grupi punues për shqyrtimin e lejeve për hidrocentralet

 

Është themeluar grupi punues i cili do të merret me shqyrtimin e procedurave administrative të lëshuara për operatorët e hidrocentraleve dhe ndikimin në ujëra dhe mjedis.

Vendimi pason kërkesën e ministrit të Mjedisit, Liburn Aliu, që lëshimi i lejeve ujore për hidrocentrale të bëhet përmes koncesionit, ashtu siç kërkohet me Ligjin për ujëra.