Arbëri

Instituti GAP kërkon ristrukturim të institucioneve arsimore

 

Bekim Salihu nga instituti GAP ka thënë se në sistemin arsimor në Kosovë nevojitet reforma.

Ai në Express Intervistë ka thënë se duhet ristrukturim i institucioneve edukativo-arsimore parauniversitare, i cili parim do ta kishte dobinë për nxënësit, dhe jo pakënaqësitë e mësimdhënësve të cilët për shkak të ristrukturimit mund të mbesin pa punë.