Arbëri

Supershpërblimi nga Shell po vjen! Nxitoni!

Artikull i sponsorizuar
 

Lojës së madhe shpërblyese për nder të 3 vjetorit të Shell Kosova po i afrohet dita e shpërblimit të madh.

Bëhuni pjesë e mundësisë për të fituar BMW-në fantastike, vetëm me kartelën Shell. Me 14 maj do ta zbulojmë fituesin e veturës së re dhe ju mund të bëheni me këtë veturë fantastike.