Arbëri

Studioni në Kampusin e Parë Europian të një Top Universiteti Britanik në rajon

Artikull i sponsorizuar
 

Bachelor, Master dhe Ekzekutiv MBA në Kampusin e Universitetit të Europës York, Kolegji CITY në Selanik

Universiteti i Yorkut, një nga universitetet më të mira në Mbretërinë e Bashkuar dhe në botë, ka partneritet me Kolegjin CITY , i cili tani është bërë Universiteti i Europës Campus University. Duke u mbështetur në trashëgiminë dhe përvojën 30-vjeçare të Kolegjit CITY në dhënien e arsimit të lartë britanik në rajon, Universiteti York Kampusi ne Europe po ofron përsosmërinë e arsimit universitar britanik në rajon në epokën pas Brexit. Programet universitare, pasuniversitare dhe doktoraturë ofrohen në Selanik, duke çuar në diplomat e Universitetit York.