Arbëri

BE-ja mbetet pranë qëndrimit të mëhershëm për Ambasadën në Jerusalem: Është për keqardhje

 

Bashkimi Evropian ka mbetur me qëndrimin e njëjtë sa i përket hapjes së Ambasadës së Kosovës në Jerusalem.

BE-ja më herët, kur ishte bërë e ditur se do të hapet Ambasada e Kosovës në Jerusalem, kishte thënë se është vendim për keqardhje dhe se e largon Kosovën nga qëndrimet e BE-së për statusin e Jerusalemit.