Arbëri

Von Cramoni kërkon liberalizim sa më të shpejtë të vizave për qytetarët e Kosovës

Von Cramoni kërkon liberalizim sa më të shpejtë të vizave për qytetarët e Kosovës
Foto: Ilustrim
 

Raportuesja për Kosovën në Parlamentin Evropian, Viola von Cramon, ka mirëpritur angazhimin e Kosovës në dialogun me Serbinë, por thotë se ka ende rrugë të gjatë drejt pranimit në Bashkimin Evropian.

“Ka shumë gjëra për të bërë për të përmirësuar situatën me sundimin e ligjit dhe luftën kundër korrupsionit”, ka shkruar ajo në Tëitter ndërsa thotë se Parlamenti Evropian ka pranuar raportin e saj dhe se në të ka mesazhe të qarta për Kosovën dhe Komisionin Evropian.