Arbëri

Vuçiq: Presim një presion të përbashkët nga BE-ja dhe SHBA-ja për njohje të Kosovës

Foto: Reuters
 

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, ka thënë se Serbinë e pret një periudhë e vështirë. Ai ka shtuar se pret që të ketë një presion të përbashkët nga BE-ja dhe SHBA-ja për ta njohur Kosovën.

Vuçiq ka thënë se është me rëndësi të kuptohet pozita e rëndë në të cilën gjendet Serbia, veçanërisht pas ndryshimit të administratës amerikane.