Arbëri

Rashiq: Grupi që e sulmoi djalin ishte mbledhur një natë më herët

Foto: Driton Paqarada / KOHA
 

Kryetari i Partisë Demokratike Progresive Nenad Rashiq, ka thënë se sulmi ndaj djalit të tij ishte i planifikuar më herët. Ai në një konferencë për media ka thënë se i njëjti grup i cili e ka rrahur djalin e tij, një natë më herët janë grumbulluar për t’u marrë vesh se çfarë do të bëjnë të hënën. E këtë, ai thotë se e kanë bërë të ditur në Facebook.

“Njoftimi tjetër është nuk dua ta lexoj pasi është fyese, kjo jep shenja se kjo duhet të jetë e ndërlidhur me ngjarjen. Ditën e djeshme kur njeri prej tyre që ka vënë këto postime djalit tim i është drejtuar me një fjalor, e kanë fyer dhe bazuar në këtë unë nuk mund të jem plotësisht objektiv por si njeri që din se çfarë kuptimi kanë këto sharje se këtu ka diçka të planifikuar që djali im të jetë viktima”, ka thënë ai.