Arbëri

BE-ja pret që qeveria e re e Kosovës të angazhohet në mënyrë konstruktive në dialogun me Serbinë

Foto: Alban Bujari / KD
 

BE-ja është duke shikuar para në formimin e parlamentit të ri të Kosovës dhe qeverisë, si dhe zgjedhjen e presidentit të ri.

Nga BE-ja është thënë se është vendosur një Mision i Ekspertëve Elektoral (EEM) që do të mbesin për të ndjekur procedurat pas-elektorale si dhe do të japin rekomandime.