Arbëri

Hoti merr përgjegjësinë për humbjen e thellë të LDK-së

 

Kandidati për kryeministër nga radhët e Lidhjes Demokratike të Kosovës, Avdullah Hoti, ka thënë se i kanë marrë vlerësimet preliminare dhe Kosova ka mbyllur një proces demokratik.

Ai ka shtuar se rezultatet janë tjera nga ato që ka pritur, duke shtuar se do ta marrë përgjegjësinë për rezultatin e këtij procesi zgjedhor.