Arbëri

Haradinaj: Nëse Kosova nuk është në dyer të NATO-s, bashkohemi me Shqipërinë

 

"Nëse Kosova nuk është në dyer të NATO-s, të na bashkohen të gjithë për referendum, për union me Shqipërinë. Të krijojmë një momentum të ri, të jetojmë më të konsoliduar si në planin e jashtëm dhe të brendshëm”, kështu tha kandidati për president Ramush Haradinaj, teksa fliste për referendumin për bashkim me Shqipërinë në një debat në Euronews Albania.

Haradinaj tha se i dërgon porosi Serbisë dhe gjithë të tjerëve se me bllokimin e Kosovës do të prodhojnë bashkimin me Shqipërinë.