Arbëri

Anëtarët e VV-së në KQZ i dërgojnë letër PZAP-së, reagojnë kundër Dakës

Anëtarët e VV-së në KQZ i dërgojnë letër PZAP-së, reagojnë kundër Dakës
 

Përfaqësuesit e Lëvizjes Vetëvendosje në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve, Sami Kurteshi dhe Alim Rama, përmes një letre drejtuar Panelit Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa, kanë kundërshtuar letrën që kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka, i dërgoi të hënën PZAP-së.

Daka kishte kërkuar nga PZAP-ja të certifikonte pjesërisht listat e partive që janë ankuar, duke mos certifikuar kandidatët me probleme me ligjin. Për Vetëvendosjen, kjo nënkupton që kryetari i saj, Albin Kurti, të mos garojë për deputet.