Arbëri

Diplomati i rangut të mesëm bëhet shef ambasadorësh

Prishtinë, 24 janar – Është diplomat i rangut të mesëm, por brenda pak muajsh Visar Fetaj ka mbërritur të bëhet shef ambasadorësh. Pas kthimit në shtator nga misioni në Çeki, Fetaj është bërë drejtor i Departamentit për BE-në dhe Evropën, ndërsa nga e marta ministrja Meliza Haradinaj ia ka besuar ushtrimin e detyrës së drejtorit të përgjithshëm në Ministrinë e Punëve të Jashtme.

 

Prishtinë, 24 janar – Është diplomat i rangut të mesëm, por brenda pak muajsh Visar Fetaj ka mbërritur të bëhet shef ambasadorësh. Pas kthimit në shtator nga misioni në Çeki, Fetaj është bërë drejtor i Departamentit për BE-në dhe Evropën, ndërsa nga e marta ministrja Meliza Haradinaj ia ka besuar ushtrimin e detyrës së drejtorit të përgjithshëm në Ministrinë e Punëve të Jashtme.

Në kabinetin e ministres Haradinaj e kanë arsyetuar vendimmarrjen, duke thënë se detyrën e drejtorit të përgjithshëm Fetaj do ta ushtrojë përkohshëm.