Arbëri

Konjufca: Daka është koka e planit për stopimin e VV-së dhe të Albinit

 

Glauk Konjufca ka kritikuar sërish kryetaren e KQZ-së, Valdete Daka, pasi Zyra e Certifikimit të kandidatëve për deputetë ka rekomanduar certifikimin e tyre në pako.

Janë gjithsej 47 kandidatë që mund të kenë telashe me certifikim, bazuar në aktgjykimin e fundit të Kushtetueses, meqë janë dënuar në tri vitet e fundit për vepra të ndryshme.