Arbëri

LDK-ja gjobitet sërish me 2000 euro për shkelje të masave anti-COVID

LDK-ja gjobitet sërish me 2000 euro për shkelje të masave anti-COVID
 

Inspektorati i Prishtinës ka dënuar sërish sot partinë në pushtet, Lidhjen Demokratike të Kosovës, për shkelje të masave anti-COVID.

LDK-ja është dënuar me 2000 euro dhe kjo është hera e dytë për të. Ishte dënuar për të njëjtën arsye edhe më 11 janar.