Arbëri

Qalaj zgjeron padinë, më 20 janar seancë për bllokimin ose jo të konkursit për drejtor të Policisë

 

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë, sot në mëngjes është mbajtur seanca për rastin e ish-drejtorit të Policisë, Rashit Qalaj.

Në këtë seancë, Qalajt i është aprovuar kërkesa për zgjerim të padisë ndaj Qeverisë Kosovës, Zyrës së Kryeministrit dhe Ministrisë së Punëve të Brendshme.