Arbëri

Qeveria e Serbisë i solli për serbët në Kosovë rreth 80 doza të vaksinës anti-COVID

Ani pse institucionet e Kosovës ende nuk kanë arritur të sigurojnë ndonjë dozë të vaksinës ndaj COVID-19, komuna e Leposaviqit është e para që e ka filluar vaksinimin. Rreth 80 doza të vaksinës së “Pfizerit”, qeveria e Serbisë i ka sjellë në Kosovë, në komunat e banuara me shumicë serbe.

 

Ani pse institucionet e Kosovës ende nuk kanë arritur të sigurojnë ndonjë dozë të vaksinës ndaj COVID-19, komuna e Leposaviqit është e para që e ka filluar vaksinimin. Rreth 80 doza të vaksinës së “Pfizerit”, qeveria e Serbisë i ka sjellë në Kosovë, në komunat e banuara me shumicë serbe.

Zyrtarë të Qendrës së Mjekësisë Familjare në Leposaviq nuk kanë pranuar të flasin para kamerës, por kanë treguar se i kanë pranuar 50 vaksina dhe se të gjithë personat mbi moshën 65 vjeç janë vaksinuar gjatë së premtes.